O.S.S

Herunder finder du de hyppigst stillede spørgsmål, som vores kunder spørger os om.

Hvorfor skal jeg rejse til udlandet for at få sundhedsydelser?

Ingen vil være i tvivl om, at Europa kan prale af nogle af de bedste læger og medicinske faciliteter i verden. Men faktum er, at ikke alle har råd til de høje omkostninger, der ofte er forbundet med det europæiske sundhedsvæsen. Tyrkiet tilbyder overkommelig sundhedspleje til overkommelige priser, der er tilgængelig for alle.

I nogle europæiske lande er sundhedsvæsenet kendetegnet ved lange ventetider og lange papirer, ofte til relativt mindre procedurer. Vækst i medicinsk rejse er et svar på disse forhold, en afsætningsmulighed, hvis du vil. Væksten i lavprisselskaber, den øgede brug af førsteklasses teknologi og udstyr over hele verden og hurtige medicinske fremskridt, der reducerer restitutionstiden, har alle bidraget til det stigende antal mennesker, der forlader deres hjemlande til medicinsk behandling.

Hvorfor skal jeg vælge Kaskaloglu Øjenklinik?

Kaskaloglu Øjenklinik tager sig af alt fra at booke dit hotelværelse til at bringe dig til klinikken til dine aftaler til selve operationen. Vi samarbejder kun med de mest erfarne læger og kirurger for at give dig den bedste øjenpleje.

Hvor meget koster jeres ydelser?

Prisen for vores tjenester er inkluderet i den pris, du betaler hospitalet. På denne måde foretager du kun en betaling, der inkluderer dine undersøgelser, aftaler, kirurgi, medicin, overførsels tjenester til dit hotel og hospitalet, eventuelle fremtidige check-ups, du muligvis måtte få brug for, og 10-års garanti for enhver nødvendig operation.

Er det sikkert?

Absolut. Ud over at have nogle af de fineste medicinske faciliteter i verden, er Tyrkiet et moderne, udviklet land og tilbyder en meget sikrere, mere komfortabel mulighed end nogle af mindre udviklede medicinske rejsedestinationer.

SKRIV TIL OS

For at book en tid
Hvis du kort fortæller os om hvad du fejler når du ringer eller skriver til os, så vil det være lettere for os at henvise dig til den relevante læge. Datoen for din aftale bekræftes ved hjælp af e-mail eller telefon.

Vores arbejdstider
Mandag-fredag: 09: 00-18: 30
Lørdag: 09: 00-14: 00

Parkeringsplads
1. Parkeringshus i flere etager på tværs af hospitalet
2. På messen
3. Parkeringspladser omkring TRT-bygningen.
 
Besøgstimer
Besøgstider er inden for arbejdstid.

Mandag - fredag: 09:00 - 18:30
Lørdag: 09:00 - 14:00

* I henhold til besøgs-reglerne accepteres besøg af børn ikke.
phonefile-text-omobilewhatsapp