Linseudskiftning

Refractive Linse-Udskiftning i Izmir, Tyrkiet

Hvis du er træt af at bære briller, men har fået at vide, at du ikke er en kandidat til LASIK, er der en anden mulighed for synskorrektion, der kan være den rigtige for dig. Det kaldes Refractive Lens Exchange (RLE). Det kan også kaldes Clear Lens Extraction (CLE). I modsætning til LASIK og andre refraktive kirurgiske teknikker, der korrigerer synet ved at ændre formen på hornhinden, korrigerer RLE din vision ved at ændre fokuserings kraften i øjet. For at gøre dette erstatter vi din naturlige linse med en ny intraokulær linse (IOL).

Med RLE erstattes din naturlige linse med en IOL særligt udvalgt for at give dig den bedste vision til dine behov. RLE er velegnet til mennesker over 40 år, fordi det er den alder, de fleste af os begynder at miste evnen til at fokusere tæt på. Dette sker, når den naturlige linse bliver mindre fleksibel og ikke længere passer til at ændre fokus fra fjernt til tæt syn.

ZEISS IOL-MASTER beregner kraften i den intraokulære linse, der skal implanteres, og Pentacam måler hornhindens overflade og tykkelse, så vi kan korrigere enhver forudgående astigmatisme. Med anvendelsen af ​​den nyeste teknologi Femtosecond laser udføres mange trin i operationen af ​​computerstyrede instrumenter, der gør operationen mere præcis og sikrere.

På operationsdagen inddampes dråber for at udvide pupilen. Betjeningen udføres under topisk anæstesi, hvilket betyder "KUN DRÅBER, INGEN INJEKTION". Vi bruger laser- og lydbølgenergi til at fjerne den naturlige linse gennem et meget lille snit, hvilket betyder “INGEN STÆNG”. Den gennemsnitlige varighed af operationen er mindre end 10 minutter. Patienten kan gå hjem efter operationen. De intraokulære linser, vi bruger, er af de bedste virksomheder, så vores patienter får fremragende syn efter operationen.

Vi bruger kun de bedste intraokulære linser fra Alcon, Zeiss eller John & Johnson, som giver det optimale resultat. For at finde ud af, om du er en kandidat til RLE, eller en af ​​de andre refraktionsprocedurer, kontakt os på Kaskaloglu Øjenklinik.

SKRIV TIL OS

For at book en tid
Hvis du kort fortæller os om hvad du fejler når du ringer eller skriver til os, så vil det være lettere for os at henvise dig til den relevante læge. Datoen for din aftale bekræftes ved hjælp af e-mail eller telefon.

Vores arbejdstider
Mandag-fredag: 09: 00-18: 30
Lørdag: 09: 00-14: 00

Parkeringsplads
1. Parkeringshus i flere etager på tværs af hospitalet
2. På messen
3. Parkeringspladser omkring TRT-bygningen.
 
Besøgstimer
Besøgstider er inden for arbejdstid.

Mandag - fredag: 09:00 - 18:30
Lørdag: 09:00 - 14:00

* I henhold til besøgs-reglerne accepteres besøg af børn ikke.
chevron-downphonefile-text-omobilewhatsapp